150 гр. масло на стайна температура 150 гр. пудра захар 3 големи яйца 225 гр. пресято брашно 1 чаена лъжица бакпулвер мляко за меко тесто 1-2 супени лъжици 350 гр. стафиди 50 гр. захаросани череши 50 гр. смесени захаросани лимонови и портокалови корички (може и други сухи плодове) 2 супени лъжици смлени бадеми настърганите кори на 1 портокал и 1 лимон. 50 гр. обелени цели бадеми (или орехи) Сложете маслото и захарта в съд за бъркане и или ги разбиите с дървена лъжица или използвайте миксера, докато стане лека и пухкава смес. Отделно разбийте яйцата и ги добавете малко по малко в сместта от масло и захар. След това, като използвате голяма лъжица внимателно “завийте” сместта в брашното с бакпулвера. Сместа трябва да бъде мека, затова ако е твърде суха добавете супена лъжица мляко. След това внимателно я “обвийте” в стафидите, черешите, захаросаните корички, смлените бадеми, лимоновите и портопаловите кори. В тавичка с диаметър 18-20 см. намажете и сложете непропускаща хартия (оризова). След това със лъжица пресипете сместта в приготвената форма за печене, като я заглаждате с по-гладката страна на лъжицата. Подредете целите бадеми в кръгове най-отгоре. Внимавайте да не ги натискате, тъй като могат да пропаднат в сместта, а не да останат отгоре. Загрейте фурната до 170 градуса. Сложете сладкиша в центъра на фурната и го печете . Oставете го да изстине преди да го извадите от формата. Този сладкиш може да стои продължително време в затворена кутия (както кръглите метални кутии за сладки) и вкусът му се подобрява ако се остави да престои поне няколко дена.