Коледни подаръци за истински мъже

12/16/2008

Когато пазарувате нещо за мъже, винаги трябва да имате предвид техните интереси. Да не вземете да се отчаяте и да отидете в първия магазин и набързо да купите един пуловер. Не в никакъв случай не ви съветвам да правите това. Какво обича да прави въпросни мъж? Какви са хобитата и заниманията му, освен работата? Той няма такива? Хммм помислете малко, все ще излезе нещо в главата ви.

Не е ли от тези, които спортуват нещо: колоездене, фитнес, плуване, или пък обича да гледа въпросните спортове по телевизията. Повечето мъже харесват джаджи, имам предвид техно джаджи, съвременни играчки за порастнали мъже. От друга страна голяма част от мъжете обичат да правят барбекю, да пекат кебабчета и пържоли на скара, да ловят риба на някое спокоино местенце.

Много мъже харесват филми, определен стил музика и се наслаждават излегнали се на дивана пред телевизора с бира и пуканки в ръка. Други пък обичат да пътуват често или им се налага служебно. Има доста идеи за подаръци за такъв тип мъже, ако се замисли човек. Ето, че не е толкова трудно да се открие какъв подарък би зарадвал един мъж за коледа.

Направих малко разследване и ето идеите, които надявам се ще помогнат на тези които се чудят и тюхкат какво от къде и за колко пари да купят.

Мъжете обичат джаджите. За тях са начин на себеизразяване.

HBH-PV705E Bluetooth слушалкаBluetooth слушалка Sony Ericsson HBH-PV705E

Стилен и функционален подарък, за мъж които шофира (в града или извън града) няма значение и му се налага да говори по телефона - без значение с вас или по работа. Покажете и загриженост за сигурността му.

С този модел безжична слушалка ще има 12 ч. разговори с едно зареждане. Съвместима е с всички модерни GSM апарати, които поддръжат bluetooth. Цената е около 89 лв.

В онлайн магазина на Get.bg има доста голям избор от такива, така че можете със сигурност да намерите най-подходящата и като дизайн и като размер. Аз лично препоръчвам тази, като съотношение качество, дизайн, цена и време за разговори.

Aspire ONE AOA150 ноутбук Atom N270 1.6 GHz/ 160 GB/ 8.9Мини лаптоп или както е по-модерно Netbook - Acer Aspire One AOA150

Ако имате повече финанси и сте готови да отделите за подарък между 500 и 700 лв. това е идеалната играчка, особено за интернет маниаци. А ако пътува много, така ще поддръжате връзка с него по-лесно.

Въпреки размерите си това мини лаптопче има всички от Безжична връзка, до 160 GB твърд диск и всички екстри като по-големите си събратя. Батерията издържа поне 2 часа - проверено лично. Препоръчвам горещо тази играчка за коледен подарък.

От серията джаджи можете да разгледате също така и DCP 750 портативен DVD плейър, за да гледа любимите си филми навсякъде, G-Shot DV53 цифрова видеокамера, за да запише всички хубави моменти. Ако огледате в онлайн магазините със сигурност ще се сетите и за някоя друга технологична джаджа.

Някои мъже обичат да спортуват и да поддържат формата си

Side stepper степер

KETTLER Sider stepper степер

Малък, но функционален фитнес уред, които наподобява движенията при изкачването на стъпала. Подходящ е за мускулите на краката, ръцете и седалището.

Можете да го закупите за около 145 лв. от онлайн магазина като щракнете на картинката.

 

Lineo уред за тренировкаKETTLER Lineo уред за коремни мускули

Уредът е също така подходящ за тренировка и на гръдните мускули. Тапицерията е изработена от качествена хигиенична материя.

Можете да го закупите за около 249 лв. от интернет магазина, като щракнете върху картинката и следвате указанията.

 

Това е само малка част от всичко възможно в сферата на спорта, разбира се има и по-евтини варианти, но вие си преценете възможностите.

Някои мъже обичат чист въздух и хубава храна сред природата

Exclu Spin 5-10 спинингови пръти

SPRO Exclu Spin 5-10 спинингови пръти

Уникален модел, подходящ за спинингов риболов. Изключително леки и динамични, изработени от Японски карбон.

Цената на която може да закупите пръчката е 59 лв. а в магазина на Get.bg има още много аксесоари за заклети риболовци. Не се колебайте.

За тази категория мъже можете да имате предвид и JR-2TS електрческо барбекю със стойка 2000W, U0135856 атмосферен фенер за нощни събирания.

В крайна сметка, ако нищо не ви идва на акъла или не харесате тези предложения винаги може да прибегнете и до стандартните парфюми и афтер шейв продукти. Най-популярни са Black EDT за мъже - тестер 75 ml и този, които аз лично ползвам и препоръчвам: Acqua di Gio EDT за мъже - тестер 100 ml - можете да ги закупите на прилични цени.

Е това е от нас засега. Надявам се ви дадохме някои идеи и напътствия и улеснихме живота ви поне малко. Останалото е фантазия и въображение и желанието ви да направите някого щастлив за коледа.

А вие прочетете още:

Как да създадем коледно настроение вкъщи

Коледна баница с късметчета

Страхотни коледни подаръци за малки палавници



1 коментара:

pyzel каза...

Добри предложения за коледни подаръци.
То си зависи от човека.
Подарък за мъж например също така може да е и die-cast мини модел.