Имате ли вече Коледно настроение? Готови ли сте вече за най-тихата и свята нощ? Ето няколко идеи как да направите Коледната нощ още по-вълшебна, а очакването и още по-вълнуващо:
1. Украсете домът си с цветни лампички. Направете малки бели снежинки от хартия и ги залепете на стъклата. Украсете с лъскави коледни играчки. Намерете малки кашончета и ги опаковайте като подаръчета.
2. Слушайте коледни песнички. Това ще зареди с настроение и оптимизъм цялото ви семейство
3. Купете си формичка за сладки, която да е с коледен мотив - дядо коледа, снежинки или елхичка. Посветете един ден на труд и творчество в кухнята и изненадайте семейството си с Коледни сладки.
4. Купете си коледни свещи. Украсете ги и ги запалете в Коледната нощ.
5. Посветете един ден, който да наречете "коледна работилничка" и направете коледни картички за всички ваши приятели и познати. Ако имате деца тази задача ще е много интересна. На картичките правете апликации. Подходящо за коледни картички е да се ползва и буркат. Напишете коледно пожелание и пратете картичките. Това ще ви направи много щастливи.
6. Бъдете със семейството си. Планувайте как ще сте заедно на бъдни вечер. Кажете си че сте щастливи че сте заедно на Коледа.

Ако завали и пухкав бял снежец настроението ни ще е още по-коледно, по-чисто и по-вълшебно!